Continuïteit – verplichte cursus / thema 2021

Doelgroep: openbaar accountant

Alle (openbare en interne) accountants die werkzaamheden verrichten voor de wettelijke en/of vrijwillige controle van de (interne) jaarrekening moeten dit jaar de cursus continuïteit volgen bij een daarvoor geaccrediteerde aanbieder.
Full Finance heeft van de NBA deze accreditatie ontvangen.

We hebben een interactief 4-uurs programma ontwikkeld waarbij we aan de hand van een casus van een reisorganisatie ingaan op benodigde werkzaamheden in het kader van continuïteit, bespreekpunten met de klant, mogelijke scenario’s voor de reisorganisatie en oplossingsrichtingen voor een aflosverplichting.

Uiteraard gaan we in op de continuïteitsparagraaf en de accountantsverklaring: hoe kijk jij als accountant naar de onderneming en welke verklaring ga je afgeven?

Natuurlijk pakken we – waar nodig – de controlestandaarden en relevante RJ-richtlijnen erbij en gaan we in op actualiteiten zoals de comfortletter en de faillissementswetgeving.

Doelgroep: accountants samenstelpraktijk

Uiteraard hebben wij ook een programma continuïteit ontwikkeld voor accountants werkzaam in de samenstel- en adviespraktijk. Meer informatie lees je hier.

Informatie

Wil je meer informatie over de inhouse mogelijkheden van deze verplichte cursussen, neem dan contact op met Marcel Maassen. Uiteraard bieden we deze cursussen ook aan op onze meerdaagse in november 2021. Eerdaags verschijnt daarvan het programma.