GearSoft B.V. – productontwikkelingsdochter van Full.Finance Consultants – maakt bijzondere ontwikkelingen door.

Stond vorig jaar in het teken van Loket.nl, dit jaar is Nmbrs aan de portfolio toegevoegd. Tel daar nog even Unit4 bij op en GearSoft levert voor alle belangrijke salarissystemen analyse- en rapportagesoftware in de accountancy.

Hoe doen ze dat toch?

In het geval van Loket en Nmbrs doen we het op basis van een datawarehouse. Dit datawarehouse is zo toegankelijk dat deze, naast de modules van GearSoft, ook kan worden ontsloten met standaardoplossingen als Qlikview, PowerBI of Tableau.

Wat kan het dan? Rapportage…

Salarisdata inzichtelijk maken.  Eindelijk krijgen Salarisverwerking en Salarisdienstverlening handen en voeten, ook voor de niet-loonmedewerkers op kantoor (adviseurs, relatiebeheerders).  Een tijdsbesparing van 30 minuten per werkgever is realistisch bij het verzamelen en controleren van samenstelgegevens zoals fte’s, saldi vakantiegeld, etc.

Ook wordt uw adviesdienstverlening gevoed met meer bruikbare informatie – meer omzet dus – in het belang van uw cliënt. Complexe onderwerpen als LIV/LKV, WKR, kostprijsanalyse en kostprijsprognose worden snel en helder gerapporteerd. Direct gereed om met uw klanten een adviesgesprek aan te gaan.

Wat kan het nog meer? Data-analyse…

Naast de rapportagemodule is er een data-analysemodule. Deze bevat bijvoorbeeld de controle op de 60 maandentermijn van de auto; de LIV/LKV voor alle klanten in één keer in kaart, compleet met verwachting en prognose van deze subsidies, het is dan een kwestie van tijdig bijsturen!

Daarnaast kunt u uw eigen analyses samenstellen.

Nog meer mogelijkheden

Gebruikt u liever uw eigen oplossing – zoals PowerBI, Qlikview of Tableau – dan kan dat ook. We leggen de data graag bloot voor u, zodat u het met eigen middelen kunt ontsluiten, analyseren en delen.

Gratis inzicht hebben?

We hebben voor u wat voorbeeldrapportages. U kunt ze vrijblijvend aanvragen via gear@gearsoft.nl.

Hoe kom ik in contact?

Bent u geïnteresseerd, bel of mail ons dan vrijblijvend: Arnout Brandt of Gerard Haafkes. We zijn te bereiken op telefoonnummer 055 355 9979 (Full.Finance) of via gear@gearsoft.nl.