Hoe goed heb je inzicht in de kosten van je online-applicaties?

Inleiding

De afgelopen jaren zijn steeds meer kantoren massaal gebruik gaan maken van online-applicaties. Niet alleen door de medewerkers van de kantoren maar ook vaak door klanten van het kantoor. De kosten die gepaard gaan met dit gebruik zijn vanzelfsprekend enorm toegenomen. Zijn dit kosten voor het kantoor of worden deze kosten (deels) doorbelast aan de klant?
En wanneer ze doorbelast worden, hoe wordt dit dan gedaan zowel inhoudelijk als praktisch.

Initiatief Finwizer

Bezoekers van onze website hebben wellicht bij het onderdeel “onze labels” gezien dat daar een label Finwizer is toegevoegd. Samen met de initiatiefnemers heeft Full Finance deze onderneming opgezet met de volgende doelstelling.
FinWizer helpt administratie- en accountantskantoren bij het verkrijgen van inzicht in het gebruik en de licentiekosten van online-applicaties. Door dit inzicht verhoog je het effectief gebruik van de applicaties, krijg je grip op de kosten en kun je de juiste doorbelastingen doorvoeren!
Mocht dit vraagstuk ook bij jou op kantoor spelen neem dan gerust contact op met Arjan Gelderblom of Henk Aardoom; zij informeren je graag verder en/of brengen je in contact met de initiatiefnemers van Finwizer.