Kantoren die elkaar verder helpen met Power BI

1 juli hielden we ons eerste kantorenoverleg data-analyse in Power BI. In een van de vorige blogs kon je al lezen waarom we daarmee zijn begonnen. 15 deelnemers deden online mee en vanaf het begin zat de sfeer er goed in: ervaringen werden gedeeld, vragen gesteld en tips uitgedeeld. Wat een energie kwam er uit de groep!

Lang niet alles hebben we kunnen behandelen en daar waren we blij mee. Want hoe graag wij ook onze kennis delen, nóg leuker is het om problemen uit de dagelijkse praktijk met de groep te delen. Een kleine mix van de onderwerpen die naar voren kwamen:
– Hoe ga ik API’s benaderen? Zelf ontwikkelen of inkopen?
– Hoe houd ik de snelheid van mijn rapportages acceptabel?
– Eindgebruikers willen soms nog PDF-rapporten hebben, maar die zien er niet uit?!
– Hoe krijg je Power BI geadopteerd door eindgebruikers?
– Hoe zorg ik voor schaalbaarheid van de gemaakte templates?

We hebben nog lang niet alle antwoorden op de gestelde vragen, maar wél genoeg input voor vervolgsessies. Die staan gepland op donderdag 23 september en donderdag 11 november van 14.30 tot 17.30 uur (met aansluitend een diner) bij Van der Valk in Houten.
Kosten voor deze 2 sessies: € 700 per deelnemer (excl. btw).

Wij kijken erg uit naar deze sessies en we hebben al een mooie groep deelnemers bij elkaar. Heb je 1 juli gemist, maar wil je toch aansluiten? Dat kan! Aanmelden kan hier en in ons vorige blog lees je alle voorwaarden.

Wil je meer weten? Bel met Martijn Kriek, Thijs de Nijs of Marijke Stokvis via 055 – 355 9979.