Masterclass data-analyse

Ben jij met data-analyse bezig of sta je op het punt om daarmee te starten? Dan is onze masterclass data-analyse in de accountancypraktijk iets voor jou. In een periode van 8 tot 12 weken helpen we je met het starten van jouw data-analyseplannen of brengen we een eerder gestart initiatief stappen verder. De masterclass bestaat uit afwisselend face-to-face bijeenkomsten en onlinebijeenkomsten in een kleine groep. De intake en de afronding zal in een 1-op-1-setting zijn. We gebruiken Microsoft PowerBI (en Excel) tijdens de masterclass. 

Globaal is de opzet van de masterclass: 

 • We beginnen bij de basis: hoe ziet een auditfile eruit, hoe maak je daar een goed data-model van en wat kun je er (niet) mee?
 • We leren je de do’s en don’ts van visuals in dashboards en leren je hoe je DAX-formules inzet om je eigen KPI’s te berekenen  
 • We maken gebruik van de volgende data (eventueel aangevuld met jouw eigen databronnen):
  • Auditfiles
  • Koppelingen met financiële administraties als Exact en Twinfield
  • Aangiften inkomstenbelasting
  • Loon- en salarisgegevens

De masterclass is voor medewerkers van een accountants- of administratiekantoor die ‘iets’ met data en PowerBI willen. Bij voorkeur heb je een financiële achtergrond. Kennis van PowerBI is handig, maar niet noodzakelijk.
De masterclass is bedoeld om je écht op weg te helpen, dus naast de bijeenkomsten vragen we je om het geleerde in de praktijk te brengen. Dat kost tijd. We geven geen huiswerk, maar we gaan in de verschillende sessies wel stilstaan bij wat lukt en wat nog niet.
Naast de investering in tijd, bedragen de kosten voor deze masterclass € 1.650 (excl. btw). Ben je AA of RA dan levert deze masterclass je 20 pe-punten op. 

De masterclass gaat van start in oktober 2020. Een volgende groep start begin 2021.
Enthousiast? Wij in ieder geval wel! Als je dat ook bent, meld je dan snel aan. Wij kiezen voor kleine groepen, waardoor er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is. Wil je meer meer informatie over de masterclass ontvangen, dan kun je die hier opvragen. Bellen mag natuurlijk ook: 055 – 355 99 79.