Meerdaagse november 2020

De pe-meerdaagse gaat in ieder geval door!

Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 november 2020 vindt weer de door Full Finance en Novak georganiseerde pe-meerdaagse plaats in Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

  • Qua afstand/ruimte en de door het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg genomen maatregelen kan op basis van de nu geldende regels de meerdaagse op locatie plaatsvinden. Uiteraard houden wij rekening met de wensen van de deelnemers en bieden we je de mogelijkheid om online deel te nemen.
  • Mochten de regels verder worden aangescherpt en het daardoor niet mogelijk is om de meerdaagse op locatie te verzorgen, dan wordt de meerdaagse uitsluitend online verzorgd.

Deze meerdaagse is bedoeld voor accountants en fiscalisten. In een informele sfeer neem je intensief en interactief deel aan een cursusprogramma dat je zelf kunt samenstellen. Zoals je van ons gewend bent, wordt er in kleine groepen gewerkt waardoor de kennisoverdracht bijzonder effectief is en er veel gelegenheid is om eigen casussen en vragen in te brengen of te stellen. Naast permanente educatie is dit dé mogelijkheid om collega’s te ontmoeten. Meer informatie tref je hier aan.