Meld je aan voor de Benchmarkmiddag van maandag 15 november 2021

Op maandag 15 november a.s. organiseren ABN AMRO, Full Finance en Novak de Benchmarkmiddag in Amsterdam. Het thema van deze middag is: ‘personeel’. Zoals gebruikelijk hebben we diverse sprekers geselecteerd die hun visie willen delen: een adviseur, een ervaringsdeskundige uit de accountancy en een ervaringsdeskundige van buiten de accountancy.

De sprekers zijn:

  • Tonny Dirkx, consultant bij Full Finance. Zij gaat in op actuele arbeidsmarktontwikkelingen en generatieverschillen. Ze legt uit wat dit betekent en heeft praktische tips voor werving, selectie, behoud en opleiding van medewerkers, zodat u weet wat u kunt doen om de eventuele personeelsschaarste in uw kantoor aan te pakken.
  • Joost Ekkelboom, Algemeen Directeur CaseWare Nederland. Joost gaat in op hoe CaseWare thuiswerkmogelijkheden faciliteert, hoe mensen te werven en te behouden.
  • Maarten van Duijn is partner bij Actan, een accountantskantoor uit Hoofddorp en Alkmaar. Hij deelt de aanpak van Actan om personeel te krijgen, te behouden en op te leiden.
  • Han Mesters, Sectorbanker ABN AMRO, gaat in op het HR-beleid van ABN AMRO en de noodzaak van HR-beleid voor zakelijke dienstverleners.
  • Guus Ham, Directeur Novak, presenteert enkele benchmarkresultaten.

De dagvoorzitter is Guus Ham, directeur Novak.

Waar: Hoofdkantoor ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10 te Amsterdam.

Wanneer: Maandag 15 november van 15 uur tot 18 uur, daarna borrel.

Kosten: € 125 excl. btw. Vrije toegang voor deelnemers aan het Benchmarkonderzoek. Geen parkeerkosten.

Aanmelding: Stuur een e-mail o.v.v. je naam, voorletters, titulatuur en de naam van de organisatie waar je werkzaam bent naar secretariaat@fullfinance.nl.