Meld je aan voor de Benchmarkmiddag van maandag 15 november 2021

Op maandag 15 november a.s. organiseren Rabobank, Full Finance en Novak de Benchmarkmiddag in Utrecht. Het thema van deze middag is: ‘personeel’. Zoals gebruikelijk hebben we diverse sprekers geselecteerd die hun visie willen delen: een adviseur, een ervaringsdeskundige uit de accountancy en een ervaringsdeskundige van buiten de accountancy.

De sprekers zijn:

  • Tonny Dirkx, consultant bij Full Finance. Zij gaat in op actuele arbeidsmarktontwikkelingen en generatieverschillen. Ze legt uit wat dit betekent en heeft praktische tips voor werving, selectie, behoud en opleiding van medewerkers, zodat u weet wat u kunt doen om de eventuele personeelsschaarste in uw kantoor aan te pakken.
  • Joost Ekkelboom, Algemeen Directeur CaseWare Nederland. Joost gaat in op hoe CaseWare thuiswerkmogelijkheden faciliteert, hoe mensen te werven en te behouden.
  • Maarten van Duijn is partner bij Actan, een accountantskantoor uit Hoofddorp en Alkmaar. Hij deelt de aanpak van Actan om personeel te krijgen, te behouden en op te leiden.
  • Marco van Beek, Sectorspecialist Zakelijke Dienstverlening Rabobank, geeft zijn visie op de sector en presenteert enkele benchmarkresultaten.
  • Jessica van Wingerden, Directeur HR Retail NL, Rabobank. Zij gaat in op het HR-beleid van Rabobank. Aan de orde komen onderwerpen als inclusie en diversiteit, werven en behouden van personeel en trends en ontwikkelingen op het gebied van HR.

De dagvoorzitter is Guus Ham, directeur Novak.

Waar: Hoofdkantoor Rabobank, Auditorium, Croeselaan 18 te Utrecht, parkeren kan in de parkeergarage van Rabobank.

Wanneer: Maandag 15 november van 15 uur tot 18 uur, daarna borrel.

Kosten: € 125 excl. btw. Vrije toegang voor deelnemers aan het Benchmarkonderzoek. Geen parkeerkosten.

Aanmelding: Stuur een e-mail o.v.v. je naam, voorletters, titulatuur en de naam van de organisatie waar je werkzaam bent naar secretariaat@fullfinance.nl.

Voor deelname aan het onderzoek, zie deze link.