Een aantal accountants en fiscalisten met ruime ervaring in het adviseren van administratie- en accountantskantoren is in 1999 gestart met Full•Finance Consultants. Onze drijfveer was (en is) om administratie- en accountantskantoren vaktechnisch én organisatorisch bij te staan. Al snel na de start is het team uitgebreid met collega’s die veel ervaring hadden met organisatie- en ict-vraagstukken bij kantoren.

Vanaf 2000 zijn we gevestigd in Apeldoorn. Omdat de meeste van onze medewerkers vaak bij cliënten zijn, hebben we er vanaf het begin voor gekozen om flexibele werkplekken in te richten. Daarnaast is in ons kantoor een ruimte ingericht om voor groepen tot 10 personen bijeenkomsten te verzorgen.

Sinds vele jaren verzorgen wij voor tal van accountantskantoren incompanycursussen. Eerst vele jaren als Nivra erkende onderwijsinstelling en sinds 2013 als NBA erkende pe-instelling. Mede door de door de wol geverfde docenten die allen tevens als adviseur werkzaam zijn voor Full•Finance scoren wij hoog op zowel praktijkgericht doceren, prijs/kwaliteit als klanttevredenheid.

Wij beschikken over een Wft-vergunning (pensioenadvisering).

In de achterliggende jaren is Full•Finance gegroeid naar een organisatie die vele honderden cliënten (administratie- en accountantskantoren en aan de branche gelieerde organisaties) ondersteunt bij uiteenlopende vraagstukken op de vakgebieden waarin we goed zijn: accountancy en fiscale vaktechniek, compliance & controle, strategie & organisatie, ict en fusie, overname & waardering.

Wij hebben geen duizendpoten in dienst die pretenderen álle facetten van deze disciplines te beheersen, maar wel specialisten die tot de top in hun vakgebied behoren en waar nodig de expertise van collega’s benutten!

Ieder administratie- of accountantskantoor of organisatie betrokken bij de branche kan bij ons aankloppen. Wij gaan graag met u in gesprek!

Wilt u eens met ons kennismaken? Dat kan: 055-355 99 79

Onze toegevoegde waarde bewijzen aan onze relaties is en blijft onze uitdaging!