vacature fiscalist

Ons team zoekt nieuwe collega’s (hbo of universitair) die samen en zelfstandig fiscale vraagstukken van diverse aard bij (klanten van) accountantskantoren kunnen oplossen.

vacature fiscalist

Een werkdag is voor jou geslaagd als jouw bijdrage de klant echt verder helpt. Je hebt zin in de volgende werkdag omdat je dan verder gaat met het uitwerken daarvan.

 Dit is echt onze praktijk. We nodigen je graag uit om het zelf te ervaren door langs te komen. Ben je er daarna van overtuigd dat we niet alleen een mooi verhaal houden, weet dan dat we een vacature hebben voor een fiscalist (parttime/fulltime).

Wij doen het graag net iets anders. We bieden niet alleen echt leuke klussen, maar vinden het ook belangrijk dat je baas over je eigen agenda kunt zijn. Je kunt bij ons leren en ontwikkelen, maar ook naar jouw expertise en ideeën wordt geluisterd. Als je het gevoel krijgt ‘het is te mooi om waar te zijn’, dan bewijzen we je graag het tegendeel.

wat je gaat doen

Elke werkdag is anders. Zit je kracht in afwisseling en krijg je wat minder energie van de aangiftepraktijk, dan zien we al kansen. Als fiscalist bij Full Finance werk je aan uiteenlopende adviezen voor accountants- en administratiekantoren. Die kantoren missen soms een eigen fiscalist of zoeken een sparringpartner. Van aftrekbare kosten, auto van de zaak, inbreng in de bv, herstructureringen met (bedrijfs)fusies en splitsingen, bedrijfsopvolgingstrajecten en excessief lenen tot vermogensoverheveling en btw-problematiek. Wanneer je graag je kennis, ervaring en inzichten deelt, dan zit je goed bij ons. We verzorgen ook cursussen en opleidingen waar je een rol in kunt spelen.

Soms zit je met de accountant om tafel en regelmatig ook met de klant. Jij bent de expert die aansluit bij je gesprekspartner en de verschillende talen spreekt die nodig zijn.

Je doet het trouwens niet alleen. Jouw collega’s staan paraat om hun kennis te delen en te overleggen. We hebben een team van 6 ervaren allround fiscalisten met specialismen op het gebied van bijvoorbeeld herstructureringen, agrofiscaliteit, btw en estate planning. Je krijgt bij ons alle ruimte om je eigen specialisme te ontwikkelen als je dat wilt. Word jij nummer 7?

wat je meebrengt

Je bent een enthousiaste, tikkie eigenwijze fiscalist met minimaal 6 jaar ervaring op een kantoor. Naast je RB-titel of universitaire diploma neem je actuele kennis van de wet- en regelgeving mee. Je bent professioneel-kritisch en gaat een goede discussie niet uit de weg.

 

wie zijn wij

Full Finance is een echte kennisorganisatie. Met zo’n 30 heel verschillende “eigenwijze” professionals zijn we dagelijks aan de slag voor accountants- en administratiekantoren. Van ict-techneut tot RA en COS500-kenner bij uitstek, en van btw-specialist tot fusie- en-overnamespecialist. Het actueel houden van kennis zit in ons DNA, waardoor we altijd net iets meer weten dan onze klanten. Het is dus vanzelfsprekend dat je je volop kunt ontwikkelen.

 Onze cultuur kenmerkt zich als dynamisch, luisterend, samenwerkend en vooruitstrevend. Je vindt bij ons mensen met passie voor het vak, ambitie en betrokkenheid. Als jij een goed idee hebt, dan vragen we wat er nodig is en hoe dit gerealiseerd kan worden. Bij ons is iedereen even belangrijk. Je bent baas over je eigen agenda, dus ook over je werkdruk. Parttime en thuiswerken is erg gebruikelijk, dat biedt veel flexibiliteit. Ons kantoor staat in Apeldoorn, maar jouw collega’s komen ook uit Groningen, Zeeland, de Randstad en Twente.

ons aanbod

Je krijgt bij ons een vast contract, een onkostenvergoeding, 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband, als je wilt een auto, en de mogelijkheid om medeaandeelhouder te worden. Wij zijn blij met je inschrijving bij de beroepsorganisatie en cursussen die je volgt en vanzelfsprekend vergoeden wij deze kosten.

informatie

Neem voor meer informatie contact op met Bert Driessen of Erik Maassen (055-3559979).

direct solliciteren?

Mail dan jouw cv en korte motivatie naar werkenbij@fullfinance.nl of maak gebruik van het onderstaande sollicitatieformulier.

Sollicitatieformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.