Voorlichtingsbijeenkomsten geïntegreerde opleiding Accountancy-MKB

Full Finance en SRA organiseren voorlichtingsbijeenkomsten over de geïntegreerde opleiding Accountancy-MKB. Deze bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 25 februari, 4 maart en 11 maart van 15:00 tot 16:30 uur via Zoom.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via de site van SRA.

Achtergrond

Met ingang van april 2021 starten SRA en Full Finance met een geïntegreerde opleiding Accountancy-MKB. Medewerkers in de samenstelpraktijk kunnen vanaf dan hun theoretische opleiding en praktijkopleiding gelijktijdig en volledig op elkaar afgestemd volgen bij SRA en Full Finance.

Door de samenwerking wordt gestalte gegeven aan een volledig geïntegreerde accountancy-opleiding. Het grote voordeel hiervan is dat trainees geen opdrachten dubbel hoeven te doen of uit te voeren, het traject wordt verkort en daarmee worden de kosten ook lager.

Voor trainees en werkgevers betekent dit dat er één loket is voor de gehele opleiding dat alle studieonderdelen omvat. Studenten volgen de opleiding in kleine groepen en hebben een vaste coach voor zowel de theorie- als de praktijkopleiding. In de opleiding wordt gewerkt met een vast team van docenten, begeleiders en beoordelaars.

Alle studieactiviteiten worden gepland op een vaste dag, de vrijdag. Dit geldt niet alleen voor de theoretische onderdelen, maar ook voor trainingen, begeleidingsdagen etc. in de praktijkopleiding. De opleiding zal deels verzorgd worden bij SRA in De Meern en deels op de (nabijgelegen) leslocatie van Full Finance in Utrecht.