wie zijn wij?

Wij zijn allemaal heel verschillende eigenwijze professionals op uiteenlopende vakgebieden: van ict-techneut tot RA en COS500-kenner bij uitstek, van btw-specialist tot teamcoach, van agro-fiscalist tot fusie & overnamespecialist, van benchmarkonderzoeker tot Gearsoft-ontwikkelaar.

wat ons bindt?

Onze interesse in en passie voor de accountancybranche. Ons respect voor elkaars expertise en de wijze waarop we die van elkaar benutten. Onze betrokkenheid bij jou, jouw kantoor en jouw klanten.

wat jij daaraan hebt?

Wij willen jou en je accountants- of administratiekantoor helpen om jouw cliënten optimaal te ondersteunen, om jouw kantoor goed aan te sturen en om jouw (pe-)ontwikkeling mogelijk te maken.

onze historie

In 1999 zijn we ontstaan. Onze drijfveer was en is om met onze consultants administratie- en accountantskantoren vaktechnisch en organisatorisch bij te staan.
Wij verzorgen daarnaast tal van cursussen en opleidingen voor beginnende én ervaren professionals in de branche. Daarnaast is onze post-hbo AA-opleiding 1 van de 9 door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding ‘aangewezen’ hbo-opleidingen (eindtermen 2016).

onze missie

Wij werken daar waar onze ondersteuning nodig is. De ene keer opbouwend, de andere keer kritisch, dan weer ondersteunend of juist klaar om in te grijpen. Full Finance is onafhankelijk en onze medewerkers werken dus in volle vrijheid. Deze ongebondenheid is onze garantie voor een eerlijk advies. Full Finance adviseert niet wat je wilt horen, maar hoe het in onze ogen is. Want uiteindelijk telt maar één ding: het eindresultaat voor jou, jouw kantoor én jouw klanten.