ict

Zoek je ondersteuning bij ict-vraagstukken voor je kantoor? Wij kennen de softwareleveranciers, ict- én brancheontwikkelingen. Kijk hier waarbij en hoe we je kunnen ondersteunen.

ict-strategie

Samen met jou bespreken we de ontwikkelingen en je ict-wensen. Op een methodische en resultaatgerichte wijze definiëren we de ict-strategie die past bij jouw kantoor. We maken helder hoe je vanuit je huidige ict-situatie de strategie kunt implementeren.

implementatiebegeleiding

We ondersteunen bij de implementatie van (cloud)software. Daarbij hebben we naast de ict-aspecten vooral oog voor een optimalisatie van werkzaamheden en de branchespecifieke eisen van jouw accountantskantoor.

pakketselectie

Binnen een accountantskantoor zijn er vele processen die vragen om geautomatiseerde ondersteuning. Tevens zijn er vele generieke én branchespecifieke softwareleveranciers. Welke keuze moet je maken? Welke leverancier en welke toepassing past het beste bij het kantoor. Wij helpen je op een gestructureerde manier bij deze keuze.

projectmanagement

Bij Full Finance werken ervaren projectmanagers die regelmatig ict-projecten uitvoeren voor accountants- en administratiekantoren. Heb je zelf deze kennis, capaciteit en ervaring niet binnen kantoor beschikbaar, of is het verstandiger dit door een ‘derde’ te laten uitvoeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

business intelligence

Data, data en nog eens data. Hoe ontsluit je gegevens, hoe kom je aan betrouwbare informatie, welke toepassing is intern interessant en nuttig voor de aansturing van je kantoor? En welke data helpen een cliënt bij zijn bedrijfsvoering? Wij ondersteunen bij zowel inrichting, keuze van BI-tools als de implementatie.

deelname ict-commissie

Full Finance kan deelnemen aan de interne ict-commissie. De toegevoegde waarde zit in het inbrengen van marktkennis en – ontwikkelingen, ervaringen van andere kantoren, bijdragen aan een optimaal rendement op ict-inspanning en -investeringen.

meer informatie?

Neem dan contact op met
Henk Aardoom,
Arjan Gelderblom,
Martijn Kriek AA RA, of
ons secretariaat
(055 – 355 99 79).

Henk Aardoom

Arjan Gelderblom

Martijn Kriek AA RA

onze vakgebieden

accountancy

fiscaal

fusie & overname

ict

educatie

strategie & organisatie