accountancy

Zoek je ondersteuning en advisering bij accountancyvraagstukken, vaktechniek, kwaliteitsverbeteringen of toetsingen. Kijk hier wat wij kunnen betekenen voor zowel kleine als grote accountants- en administratiekantoren en voor zowel samenstel- als controlepraktijken.

OKB, opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling

Wil je een objectieve evaluatie van de belangrijkste standpunten die je opdrachtteam heeft ingenomen en van de eindoordelen die zijn gevormd, dan kunnen wij – voordat de verklaring wordt verstrekt – een OKB uitvoeren.

dossierreview

Wil je een dossier diepgaander of uitgebreider laten toetsen dan bij een OKB, dan kunnen wij het dossier op alle belangrijke standpunten beoordelen of juist op specifieke onderdelen. Dit kan wanneer de verklaring al is verstrekt.

handboek en modellen

Wil je advies over het al dan niet hanteren van een handboek en hulp bij onderhoud/herziening? Of heb je behoefte aan een kritische meelezer, laat het ons weten!

waarneming

Een accountantskantoor moet op grond van de Nadere voorschriften kwaliteitssystemen (NVKS) waarneming regelen. Wanneer bij jouw kantoor meer accountants werkzaam zijn, dan kun je dat onderling regelen. Als je de enige accountant bent, kan een accountant van Full Finance voor jou als waarnemer fungeren.

advisering rondom toetsingen

Wij hebben de afgelopen jaren veel kantoren begeleid tijdens een toetsing. Een toetsing is voor iedereen spannend: “wat vindt een beroepsgenoot van mijn werk?” “En dan vindt een toetser dat ik artikel X van regelgeving Y niet goed heb nageleefd … ik weet toch niet precies wat in dat artikel staat?” Voorafgaand aan, tijdens en na de toetsing kunnen wij je adviseren en ondersteunen.

compliance & kwaliteit

Zoek je voor jouw kantoor een ervaren (plaatsvervangend) complianceofficer, een kwaliteitsmanager, of gewoon iemand om regelmatig mee te sparren over kwaliteit en kwaliteitsbeleid, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

vaktechnische ondersteuning

De regelgeving voor accountantskantoren is frequent aan verandering onderhevig. Wij kunnen wijzigingen signaleren, bespreken en aangeven wat de impact is voor jouw kantoor. Heb je een vaktechnische vraag over de uitleg van een artikel of de gevolgen voor een klant, of vraag je je af of een recente ontwikkeling voor jou en jouw kantoor van toepassing is, overleg dan met een van onze consultants.

meer informatie?

Neem dan contact op met
Henk den Hollander RA,
Sico Jurrius RA, of
ons secretariaat
(055 – 355 99 79).

Sico Jurrius RA

Henk den Hollander RA

onze vakgebieden

accountancy

fiscaal

fusie & overname

ict

educatie

strategie & organisatie