Kantorenoverleg Data-analyse in Power BI

We starten met iets nieuws, misschien iets voor jou?

Veel kantoren zijn bezig met Power BI. Een cursus is snel gevolgd, maar dan? Hoe blijf je op de hoogte van – voor jou – relevante ontwikkelingen? En hoe verbeter je jouw datamodellen? En wat biedt Microsoft nog meer aan in het Power Platform?

Online is veel algemene informatie te vinden maar lang niet alle informatie is relevant. Daarom starten wij een kantorenoverleg Data-analyse in Power BI speciaal voor (accountants)kantoren. Vier keer per jaar jouw kennis bijspijkeren, ideeën delen en van elkaar leren. We doen dit al een aantal jaren succesvol met kantooreigenaren en ict-managers en nu dus ook voor jou als ‘data-analist’.
Alle sessies zijn onder leiding van Thijs de Nijs, Martijn Kriek en/of Marijke Stokvis. Ze zijn alle drie accountant maar vooral data- en ict-liefhebbers. Geen DAX-formule of datamodel is te gek, ze denken graag mee bij de praktische inzet van analyses en bouwen graag robots met Power Automate.

Wat gaan we doen?

Start:
Op donderdag 1 juli hebben we een online start gehad. Het vervolg in 2021 bestaat uit twee live-sessies:

  • 23 september (14.30 – 17.30)
  • 11 november (14.30 – 17.30)

Voor deze twee sessies is de investering van € 700 per deelnemer (excl. btw). Je wordt automatisch ook lid van een Teams-omgeving waarin we elkaar kunnen opzoeken.

Locatie: in september en november spreken we af bij Van der Valk in Houten. We sluiten dan af met een etentje, zodat je na de spits naar huis kunt rijden.

Doelgroep: medewerkers die (vrijwel) dagelijks bezig zijn met data-analyse in Power BI. Je hebt al ervaring met projecten. Bij voldoende aanmeldingen, zullen we meerdere groepen vormen. Ben je accountant, dan dragen de bijeenkomsten natuurlijk bij aan je pe-leerdoelen.

Programma: de inhoud van de sessies bepalen we samen. Denk aan de beste features uit de afgelopen updates, hoe kun je het beste API’s benaderen en hoe optimaliseer je je data-model?

Aanmelden kan via dit formulier.

Na je aanmelding maken we je lid van onze Teams-omgeving. Daar vind je alle informatie terug.

Neem voor meer informatie contact op met Thijs, Martijn of Marijke via 055-355 99 79.