Kantorenoverleg Data-analyse in Power BI

Vorig jaar zijn we gestart met iets nieuws en misschien is het ook iets voor jou.

Veel kantoren zijn bezig met Power BI. Een cursus is snel gevolgd, maar dan? Hoe blijf je op de hoogte van – voor jou – relevante ontwikkelingen? En hoe verbeter je jouw datamodellen en -analyses? En wat biedt Microsoft nog meer aan met het Power Platform?

Online is veel algemene informatie te vinden maar lang niet alle informatie is relevant voor de accountancybranche. Daarom hebben wij een kantorenoverleg Data-analyse in Power BI speciaal voor accountantskantoren en financieel adviseurs. Vier keer per jaar jouw kennis bijspijkeren, ideeën delen en van elkaar leren. Elke bijeenkomst staan er een paar onderwerpen centraal en delen we kennis en ervaringen.

Alle sessies zijn onder leiding van Thijs de Nijs, Martijn Kriek en/of Marijke Stokvis. Ze zijn alle drie accountant maar vooral data- en ict-liefhebbers. Geen DAX-formule of datamodel is te gek, ze denken graag mee bij de praktische inzet van analyses en bouwen graag robots met Power Automate.

Planning bijeenkomsten

donderdag 24 maart 2022
donderdag 23 juni 2022
donderdag 15 september 2022
donderdag 10 november 2022

Alle sessies zijn van 14.30 – 17.30 uur. De investering is € 1.400 per deelnemer. Dat is inclusief een online community en een diner na de bijeenkomst.

Locatie: Van der Valk in Houten. We sluiten af met een etentje, zodat je na de spits naar huis kunt rijden.

Doelgroep: medewerkers die (vrijwel) dagelijks bezig zijn met data-analyse in Power BI. Je hebt al ervaring met projecten. Bij voldoende aanmeldingen, zullen we meerdere groepen vormen. Ben je accountant, dan dragen de bijeenkomsten natuurlijk bij aan je pe-leerdoelen.

Aanmelden kan via dit formulier.

Neem voor meer informatie contact op met Thijs, Martijn of Marijke via 055 – 355 99 79.