Applicatielandschap en de vrijheid proeven

Wat hebben vrijheid proeven en het applicatielandschap op een accountantskantoor nu met elkaar te maken? Toch is er een relatie tussen die twee.

Arcus IT verzorgt in de maand mei een viertal events over de online accountancywerkplek van morgen. Zij hebben ons gevraagd of wij tijdens deze bijeenkomsten iets willen vertellen over onze ervaringen met het (veranderende) applicatielandschap op accountantskantoren. Dat willen wij graag doen. Immers, het is een actueel onderwerp waar menig kantoor mee worstelt.
Windowsapplicaties zijn steeds meer aan het eind van hun levenscyclus gekomen en zullen de komende jaren vervangen gaan worden. Wij zullen in onze presentatie vertellen over hoe je als kantoor van een huidig applicatielandschap naar een gewenst applicatielandschap kunt migreren. En welke stappen je in welke volgorde dan moet zetten en de aandachtspunten die daarbij van belang zijn.

Inschrijven kan via de site van Arcus IT en wel via deze link. Wellicht ontmoeten wij elkaar tijdens een van de bijeenkomsten. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een op jullie organisatie toegespitst verhaal en advies: neem gerust contact op met Arjan Gelderblom, Henk Aardoom of Martijn Kriek.