Blijf bij op fiscaal gebied!

Er zijn allerlei manieren op bij te blijven op je vakgebied. Dat kan via cursussen, zelfstudie, het lezen van boeken en tijdschriften enz. Maar wat is er nou leuker in dat opzicht dan samen met vakgenoten die met dezelfde problematiek te maken hebben te sparren over wat er op jouw kantoor speelt aan fiscale uitdagingen. En dat onder begeleiding van een zeer ervaren fiscalist op mkb-gebied. Daarbij is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen en inbrengen van eigen casussen.

In Capelle aan den IJssel wordt vier keer per jaar een dergelijke bijeenkomst georganiseerd waarbij accountants/fiscalisten van diverse kantoren met elkaar in discussie gaan. De locatie is zeer goed bereikbaar met de auto en voor de inwendige mens is er een broodjesmaaltijd. De bijeenkomst duurt van 15.30 tot19.00 uur dus fileproblematiek speelt (meestal) niet.

Er is nog plaats voor een aantal nieuwe deelnemers. Aarzel niet, meld je aan en probeer het een keer (gratis) uit. En als het bevalt, kom je de volgende keer weer. Dan is het overigens niet meer gratis, maar wij zullen een prima aanbieding doen. Er worden tevens punten toegekend door de beroepsorganisaties. De eerstvolgende bijeenkomst is op 19 mei 2022. Je ontvangt van tevoren een lijst met zaken die ons zijn opgevallen in de afgelopen periode.

Zie ik je 19 mei in Capelle?

Aanmelden kan via een mailbericht naar Minie Beugel: m.beugel@fullfinance.nl.
Vermeld er even bij dat het om een proefsessie gaat.

Bert Driessen

En als Capelle aan den IJssel iets te ver rijden is, kun je ook kiezen voor deelname in Akersloot, Groningen, Apeldoorn, Bunnik of Uden.