Voorlichtingsbijeenkomst AA-opleiding Accountancy-mkb

Op vrijdag 10 juli houden we een voorlichtingsmiddag over de postbachelor-AA Accountancy-mkb die vrijdag 11 september weer van start gaat. De voorlichting is bedoeld voor afgestudeerden van een bacheloropleiding accountancy of een bedrijfseconomische opleiding die in maart of september willen starten met de AA-opleiding.

Full•Finance Opleidingen is in september 2016 gestart met de postbacheloropleiding. Studenten uit het hele land volgen de opleiding, waarvan de lesdagen op de vrijdagen in Utrecht wordt aangeboden. Uniek aan de opleiding is de praktijkgerichtheid, waarbij de docenten hun kennis en ervaring vanuit Full•Finance overbrengen aan de studenten. Ook kent de opleiding een eigen, specifiek jaarritme waarbij in de eerste maanden van het kalenderjaar geen onderwijsactiviteiten zijn gepland.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst zal uitgebreid worden ingegaan op onder meer de opzet van de opleiding en op de mogelijkheden die er zijn om theorie- en praktijkopleiding te combineren.

De voorlichtingsmiddag start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De voorlichting vindt plaats op onze leslocatie, NDC Den Hommel, Kennedylaan 9 in Utrecht. Uiteraard zullen hierbij alle richtlijnen i.v.m. corona in acht worden genomen.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar wordAA@fullfinance.nl of via de site.