AA-opleiding Accountancy-mkb start op 5 april 2019

Op 5 april start het tweede semester van de AA-opleiding Accountancy-mkb. In de postbacheloropleiding voor studenten met een bachelor accountancy als vooropleiding, is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook in het schakelprogramma, voor studenten met andere vooropleidingen, is nog plaats.

Full•Finance Opleidingen is door de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding aangewezen als een erkende theoretische opleiding voor de AA-titel. Dit betekent dat studenten die deze opleiding en de praktijkopleiding afronden, zich mogen inschrijven in het accountantsregister. De opleiding kenmerkt zich door een sterke focus op de mkb-beroepspraktijk. Zo gaan studenten die in april starten, aan de slag met het opstellen van een financieringsadvies voor een mkb-ondernemer. Daarnaast volgen ze het vak Internal Control / Accounting Information Systems, waar de focus ligt op de IT-ontwikkelingen in het mkb.

De opleiding wordt op vrijdagen gegeven in Utrecht. Meer informatie over de opleiding vind je op onze site: https://www.fullfinanceopleidingen.nl/opleidingen/aa-opleiding

Indien je in het voorjaar nog wilt beginnen, neem dan contact op met Jurroen Cluitmans (j.cluitmans@fullfinance.nl of 055-355 99 79). Overweeg je in het najaar te starten, dan ben je van harte welkom om in het voorjaar een keer een dag mee te lopen. Aanmelden voor een meeloopdag kan ook via de site.