Liquiditeitsprognose corona

Aanbod

Je ontvangt een Excelmodel waarmee een eenvoudige liquiditeitsprognose kan worden opgesteld. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een koppeling met financiële gegevens uit een CaseWare Financials dossier. Tevens omvat het model een kort werkprogramma en een samenstellingsverklaring NV COS 4410 gericht op toekomstgerichte informatie.

Bestelling

Je kunt jouw bestelling plaatsen via NOW@fullfinance.nl, waarna je een downloadlink ontvangt. De kosten bedragen € 95, excl. btw, waarvoor je achteraf een rekening ontvangt. Je kunt direct met de prognose aan de slag, enige vaardigheid met Excel en uiteraard CaseWare is gewenst.

Uitleg

Wil je eerst wat uitleg over de functionaliteit, dan bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een online klassikale sessie van ongeveer een uur die wordt verzorgd door Hennie Tempelman AA, die het model heeft opgezet. Hiervoor geldt een prijs van € 50, excl. btw. Deze sessie zal plaats vinden op donderdag 30 april, van 12.00 – 13.00 uur. Je kunt je aanmelden via secretariaat@fullfinance.nl.

Ondersteuning

Wil je één op één ondersteuning bij het optimaal gebruik van het model of het inrichten van het proces, dan is dat ook mogelijk. Onze CaseWare consultants zijn hiervoor beschikbaar. Deze werkzaamheden worden afgerekend tegen het reguliere uurtarief.

Beschrijving

We willen als accountant, samen met de kleine ondernemer binnen een uur een liquiditeitsprognose opstellen die als houvast kan dienen in deze coronacrisis. We gebruiken een sjabloon voor de liquiditeitsprognose op maandbasis met een horizon van 5 maanden. Als startpunt van de prognose houden we ‘vandaag’ aan. Hieronder een schermafdrukje uit de output.

 

 

Randvoorwaarden

Je maakt gebruik van CaseWare Financials en hebt Office Connector 2019 als add in geïnstalleerd.

 

Hennie Tempelman AA

Publicatiedatum: 22 april 2020