Nog enkele beschikbare plaatsen in de AA-opleiding

Op 11 september gaat de AA-opleiding Accountancy-mkb van Full Finance weer van start. De opleiding is bedoeld voor medewerkers met een afgeronde bacheloropleiding accountancy, die de theoretische opleiding tot mkb-accountant willen voltooien. Medewerkers met een andere economische bacheloropleiding kunnen instromen in het schakelprogramma, dat eveneens op 11 september start.
Nadat we het vorige semester vooral online hebben lesgegeven, worden de lessen in principe weer fysiek verzorgd. Door de kleine groepen (tussen de 10 en 17 studenten) en de grote zalen die op de leslocatie beschikbaar zijn, is het mogelijk om op een verantwoorde wijze, rekening houdend met alle richtlijnen, het onderwijs op locatie te verzorgen. Door de kleine groepen is het ook mogelijk dat elke week alle studenten aanwezig zijn en dat niet, zoals bij sommige andere instellingen, elke week een deel van de klas online moet aanhaken. Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen nauwlettend en is het, mocht dit nodig zijn, mogelijk om direct over te stappen op online lesgeven.
In zowel de postbachelor als het schakeltraject is nog een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Medewerkers die in september met de opleiding willen starten, kunnen contact opnemen met Jurroen Cluitmans (j.cluitmans@fullfinance.nl, 055-3559979). Voor meer informatie verwijzen we naar onze website.