Meer met Power BI-trainingen

Ben jij al een tijdje met dashboards en data-analyse bezig en ben je op zoek naar een verdiepingscursus? Dan zijn onze trainingen ‘Meer met Power BI’ iets voor jou.

We bieden de volgende twee trainingen aan:

  • Verbeter je DAX en datamodel
  • Verbeter je dashboards.

Beide trainingen duren een dag. Je kunt ze afzonderlijk of beide volgen. De onderwerpen die aan bod komen zijn deels op jouw wensen afgestemd. Je neemt minimaal één Power BI-rapportage mee naar de training waar je mee aan de slag kunt.

Meer met Power BI – Verbeter je DAX en datamodel
In deze training leren we je een beter datamodel te bouwen. Heb je fouten bij het inlezen, duurt het inlezen erg lang of krijg je niet het gewenste overzicht? Aan de hand van je eigen Power BI-rapportage bepalen we wat er beter kan. Ben je daarnaast nog op zoek naar de beste manier om met DAX aan de slag te gaan? Ook daar staan we in deze training uitgebreid bij stil. Je gaat naar huis met de eerste aanpassingen in je rapportage en genoeg inspiratie om verder te gaan.

Meer met Power BI – Verbeter je dashboards
Hoe maak je de beste en meest gebruiksvriendelijke dashboards en rapportages? Deze training leert je er alles over. Van kleurgebruik, dynamische opmaak en teksten tot de juiste visuals; het komt uitgebreid aan bod. Ook bij deze training neem je een eigen Power BI-rapportage mee waarmee je meteen aan de slag gaat.

Planning 2022

Meer met Power BI – Verbeter je DAX en datamodel

datum duur waar?
do 29 sept 09.30 – 16.00 Toren Noord – Apeldoorn

 

Meer met Power BI – Verbeter je dashboards

datum duur waar?
ma 10 okt 09.30 – 16.00 Toren Noord – Apeldoorn

Voor wie?

Onze trainingen zijn bedoeld voor medewerkers van een accountants- of administratiekantoor die met data en Power BI aan de slag zijn. Bij voorkeur heb je een financiële achtergrond. Voor de Meer met Power BI-trainingen beschik je uiteraard over de nodige Power BI-ervaring.

Docenten

De trainingen worden gegeven door Thijs de Nijs RA en Marijke Stokvis AA. Beiden zijn consultants bij Full Finance en hebben kennis van en ervaring met (de inzet van) data-analyse op accountantskantoren. Thijs en Marijke zijn door Microsoft gecertificeerd data-analist in Power BI. Door hun achtergrond in de accountancypraktijk begrijpen ze welke valkuilen en dilemma’s er zijn.

Investering

Naast de investering in tijd, bedragen de kosten:

  • Meer met Power BI: € 525 per training of € 1.000 als je je voor beide trainingen inschrijft.

Genoemde bedragen zijn exclusief btw en inclusief koffie/thee en een lunch.

Pe

Onze trainingen dragen bij aan jouw pe-doelen die je kunt opnemen in je pe-leerplan. Denk aan de volgende doelen:

  • Kennis van de mogelijkheden van inzet van data-analyse op het (accountants)kantoor;
  • Ontwikkelen van een datamodel als basis voor betrouwbare data-analyse;
  • Bepalen en kunnen berekenen en visualiseren van relevante KPI’s voor diverse doeleinden.

Aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je gebruikmaken van dit formulier!

Wil je liever leren wat andere kantoren met Power BI doen en jouw kennis delen? Dan past het Kantorenoverleg data-analyse met Power BI bij jou. Meer informatie lees je in dit blog: Kantoren die elkaar verder helpen met Power BI – Full Finance Consultants